Rođendaonica COSMOLAND SPENS

COSMOLAND SPENS Vam nudi…

3D lavirint
Na tri sprata, mnoštvom tobogana, hrčak valjkom, trambolinama, povezan sa adrenalin parkom predstavlja pravi lavirint zabave!
Adrenalin park
Viseći most, lijana, stena za penjanje – sve na jednom mestu, za one najhrabrije!
Diskoteka sa X-BOX-om
Diskoteka sa X-BOX-om i disco kuglom omogućava našim mališanima đuskanjac i zabavu kakvu požele, a često ni naše mame i tate ne ostaju ravnodušni! :)
Kreativni kutak
Kutak za radionice, crtanje po licu, za male kuvarice, i razne igrarije!
Sony play station
U korak sa vremenom, omogućavamo našim mališanima užitak i u ovom vidu zabave...
Caffe za roditelje
Prijatnog ambijenta i profesionalnog osoblja omogućava roditeljima pravi užitak uz širok izbor napitaka i dnevnu štampu!
Tramboline
Mesto koje nam omogućava da u skokovima odletimo u Cosmos!
Fudbalski teren
Idealno mesto za sve naše male i velike ljubitelje sporta i fudbala!
Slavljenička zona
Naš glavni cilj je da mališani dožive svoju bajku upravo u Cosmolandu! Omiljeni junaci su tu da im važne trenutke učine nezaboravnim!

Ko smo mi

Koncepcija rođendaonice je da prihvati svu decu i njihove roditelje ali i sve ostale koji namenski dođu na korišćenje sadržaja rođendaonice ili rezervišu termine rođendanskih proslava u njoj. Sadržaji u rođendaonici su prilagođeni deci od 1-12 godina, a mogu da je koriste i deca sa posebnim potrebama, a neke od atrakcija su dostupne i posetiocima bez starosnog ograničenja.

Doleti u CosmoLand

Sadržaji rođendaonice su jedinstveni, zanimljivi, sigurni, bezbedni za korišćenje i dostupni svoj deci.

Naš krajnji cilj je da svim mališanima i njihovim roditeljima pružimo nezaboravno iskustvo i dobru zabavu. Ideju, projekat, sadržaje, odabir i obuku zaposlenih izvršilo je stručno lice sa dugogodišnjim iskustvom u svetu i kod nas, kako bi ceo projekat funkcionisao na zabavan, originalan, organizovan i profesionalan način.

Čekamo vas!

Cenovnik

Proslave rođendana radnim danima

16h – 18:30h

21.500 RSD

19h – 21:30h

22.500 RSD

Proslave rođendana vikendom

10h – 12:30h

23.500 RSD

13h – 15:30h

23.500 RSD

16h – 18:30h

24.500 RSD

19h – 21:30h

24.500 RSD

Cena rođendaskog termina podrazumeva: *Zakup igraonice ZATVORENOG tipa *Trajanje proslave 2,5h *Profesionalno osoblje igraonice (animatori, šankeri, konobari) *Sokići za decu uračunati u cenu *CD sa slikama *Kompletan propratni asortiman: pozivnice, svećice, vatrometi, servis, escajg, salvetice, pribor za decu itd... *Poklon za slavljenika

Pravila

Svi sadržaji unutar igraonice su urađeni po najvišim bezbednosnim standardima, pa ipak mogućnost povrede je uvek prisutna. Roditelji dovode decu u igraonicu na svoju odgovornost.

Kupovinom ulaznice ili dolaskom na dečiji rođendan roditelj ili staratelj je prećutno saglasan sa pravilima igraonice.

Osoblje igraonice koordinira rad sa decom ali nije odgovorno za njihovo ponašanje i eventualne povrede prilikom igre.

Svaki roditelj ili pratilac maloletnog deteta, dovodi dete u igraonicu-rođendaonicu na svoju odgovornost i dužan je da se stara o maloletnom detetu za vreme korišćenja kapaciteta igraonice-rođendaonice „COSMOLANDA“.

Svaki roditelj i pratilac maloletnog deteta je odgovoran za svoje dete prilikom korišćenja igračaka kao što su tobogani, ljuljaške, stena za penjanje, adrelanin park i ostalih aktivnosti.

Svaki roditelj i pratilac maloletnog deteta na svoju odgovornost dopušta detetu korišćenje "face painting-a", koji Igraonica ima u svojoj ponudi.

Ukoliko prilikom korišćenja kapaciteta igraonice-rođendaonice dođe do povrede zakupca, korisnika ili njihove maloletne dece, zakupci i korisnici kao i njihovi gosti u potpunosti odgovaraju za nastale povrede i isključuju odgovornost „COSMOLANDA“ za nastanak iste!

Korisnici i zakupci ne plaćaju štetu na inventaru i potrošnom materijalu, dužni su da nadoknade samo štetu koja nastane za vreme trajanja korišćenja zakupa, a koja je izazvana grubom nepažnjom. Takođe, obavezuju se da će koristiti kapacitete sa posebnom pažnjom, i dužni su da upoznaju svoje sa pravilima „COSMOLANDA“.

Radi bezbednosti svih korisnika osoblje igraonice ima pravo da iz prostora za igru udalji decu koja ugrožavaju bezbednost druge dece.

Radi bezbednosti svih korisnika osoblje igraonice ima pravo da u prostor za igru ne pusti ili udalji dete koje je vidno prehlađeno - jak kašalj, kijanje, jako curenje nosa, boginje i slično - kako ne bi ugrožavalo zdravlje druge dece i svih prisutnih.

Molimo goste da brinu o svojim stvarima, jer igraonica ne snosi odgovornost za nestanak istih.

Korišćenje sadržaja Igraonice dozvoljeno je deci do 10 godina.

Korišćenje sadržaja Rođendaonice dozvoljeno je deci do 8 godina.

Korišćenje Sony Play Station-a nije dozvoljeno deci mlađoj od 7 godina.

Deca koja nisu samostalna moraju u prostoru za igru biti sa svojim roditeljima ili pratiocima.

Kontakt

SPENS, Sutjeska 2

Novi Sad, Srbija

063 511571

http://cosmoland.rs/