Igraonica COSMOLAND TC BIG

COSMOLAND BIG Vam nudi…

Lavirint

Na tri sprata, sa mnoštvom tunela, dve rakete, ljuljaškama, velikim bazenom sa lopticama i toboganom i samo jednim izlazom – na vulkan tobogan, predstavlja pravi izazov i zabavu za mlađe i starije.

Vulkan tobogan

Vulkan tobogan je jedinstven i dovoljno velik i strm kako bi pružio nezaboravno iskustvo našim klincima i klincezama!

Stena za penjanje

Stena za penjanje – navodi naše mališane da pokažu svoje fizičke mogućnosti, trud i upornost i vodi ih direktno u Cosmos! :)

Crtanje po licu

Crtanje po licu – profesionalnim bojama i usavršenim tehnikama, crtanjem po licu činimo da svi naši mališani zavire u svoj svet mašte svakodnevno!

Sony play station

U korak sa vremenom, omogućavamo našim mališanima užitak i u ovom vidu zabave...

Caffe za roditelje

Prijatnog ambijenta i profesionalnog osoblja omogućava roditeljima pravi užitak uz širok izbor napitaka i dnevnu štampu!

Profesionalno osoblje

Ključ našeg uspeha, trajanja i vašeg poverenja je svakako naš tim koji karakteriše širok osmeh, pozitivna energija, želja za konstantnom igrom i zabavom, kao i veliko strpljenje i ljubav ka najmlađima. Trudimo se da ispunimo sva vaša očekivanja!

Diskoteka sa X-BOX-om

Diskoteka sa X-BOX-om i disco kuglom omogućava našim mališanima đuskanjac i zabavu kakvu požele, a često ni naše mame i tate ne ostaju ravnodušni ! :)

Ko smo mi

Koncepcija igraonice je da prihvati svu decu i njihove roditelje ali i sve ostale koji namenski dođu na korišćenje sadržaja igraonice ili rezervišu termine rođendanskih proslava u njoj. Sadržaji u igraonici su prilagođeni deci od 1-12 godina, a mogu da je koriste i deca sa posebnim potrebama, a neke od atrakcija su dostupne i posetiocima bez starosnog ograničenja.

Doleti u CosmoLand

Sadržaji igraonice su jedinstveni, zanimljivi, sigurni, bezbedni za korišćenje i dostupni svoj deci.

Naš krajnji cilj je da svim mališanima i njihovim roditeljima pružimo nezaboravno iskustvo i dobru zabavu. Ideju, projekat, sadržaje, odabir i obuku zaposlenih izvršilo je stručno lice sa dugogodišnjim iskustvom u svetu i kod nas, kako bi ceo projekat funkcionisao na zabavan, originalan, organizovan i profesionalan način.

Čekamo vas!

Cenovnik

celodnevna ulaznica

450 din

Pravila

Svi sadržaji unutar igraonice su urađeni po najvišim bezbednosnim standardima, pa ipak mogućnost povrede je uvek prisutna. Roditelji dovode decu u igraonicu na svoju odgovornost.

Kupovinom ulaznice ili dolaskom na dečiji rođendan roditelj ili staratelj je prećutno saglasan sa pravilima igraonice.

Osoblje igraonice koordinira rad sa decom ali nije odgovorno za njihovo ponašanje i eventualne povrede prilikom igre.

Svaki roditelj ili pratilac maloletnog deteta, dovodi dete u igraonicu-rođendaonicu na svoju odgovornost i dužan je da se stara o maloletnom detetu za vreme korišćenja kapaciteta igraonice-rođendaonice „COSMOLANDA“.

Svaki roditelj i pratilac maloletnog deteta je odgovoran za svoje dete prilikom korišćenja igračaka kao što su tobogani, ljuljaške, stena za penjanje, adrelanin park i ostalih aktivnosti.

Svaki roditelj i pratilac maloletnog deteta na svoju odgovornost dopušta detetu korišćenje "face painting-a", koji Igraonica ima u svojoj ponudi.

Ukoliko prilikom korišćenja kapaciteta igraonice-rođendaonice dođe do povrede zakupca, korisnika ili njihove maloletne dece, zakupci i korisnici kao i njihovi gosti u potpunosti odgovaraju za nastale povrede i isključuju odgovornost „COSMOLANDA“ za nastanak iste!

Korisnici i zakupci ne plaćaju štetu na inventaru i potrošnom materijalu, dužni su da nadoknade samo štetu koja nastane za vreme trajanja korišćenja zakupa, a koja je izazvana grubom nepažnjom. Takođe, obavezuju se da će koristiti kapacitete sa posebnom pažnjom, i dužni su da upoznaju svoje sa pravilima „COSMOLANDA“.

Radi bezbednosti svih korisnika osoblje igraonice ima pravo da iz prostora za igru udalji decu koja ugrožavaju bezbednost druge dece.

Radi bezbednosti svih korisnika osoblje igraonice ima pravo da u prostor za igru ne pusti ili udalji dete koje je vidno prehlađeno - jak kašalj, kijanje, jako curenje nosa, boginje i slično - kako ne bi ugrožavalo zdravlje druge dece i svih prisutnih.

Molimo goste da brinu o svojim stvarima, jer igraonica ne snosi odgovornost za nestanak istih.

Korišćenje sadržaja Igraonice dozvoljeno je deci do 10 godina.

Korišćenje Sony Play Station-a nije dozvoljeno deci mlađoj od 7 godina.

Deca koja nisu samostalna moraju u prostoru za igru biti sa svojim roditeljima ili pratiocima.

Kontakt

TC BIG, Sentandrejski Put 11

Novi Sad, Srbija

063 511577

http://cosmoland.rs/